Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Page 3 of 3 < 1 2 3
Topic Options
#181096 - 25/02/2004 15:52 Re: V3 alpha bugs [Re: Russmeister]
tms13
old hand

Registered: 30/07/2001
Posts: 1115
Loc: Lochcarron and Edinburgh
In reply to:

When you are deleting playlists, there's a checkbox to delete the song as well, right?


That's not how it works in JEmplode, IIRC. There's a checkbox for "Remove completely" which kills all references to the playlist or tune, but I believe that the children will be orphaned when you remove their last containing playlist.

You can do a search on refs=0 to find your orphans.
_________________________
Toby Speight
030103016 (80GB Mk2a, blue)
030102806 (0GB Mk2a, blue)

Top
#181097 - 25/02/2004 15:59 Re: V3 alpha bugs [Re: tms13]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 30724
Loc: Seattle, WA
No, remove completely is supposed to remove the tune itself, just like Emplode.
_________________________
Tony Fabris

Top
#181098 - 25/02/2004 21:39 Re: V3 alpha bugs [Re: Daria]
image
old hand

Registered: 28/04/2002
Posts: 770
Loc: Los Angeles, CA
couple of bugs:
first, before i've complained about OGG files making the load up to the 7s, making it practically impossible to do anything after (slow menus, song load, etc). I finally isolated it to VISUALS. i turned the selected visual to OFF, and its at around 1.0 - 1.5 load at -q7. now, here's the kicker. INFO mode didn't have to be showing visuals for it to be eating up cpu time. I could have it at the Track Info screen, and it would be at such a high load, until i change it to off. this by design? I mean, does the player have to be processing the visual even if nothing is showing? can't you autoswitch it to OFF if its a non-visual INFO screen? how come i never noticed this until i played with OGGs?

secondly, i have some audio books that i compressed on -q0 mono, which turned out to be 19kbps. these OGG files do not seek whatsoever in v3a7. not sure if they did in any other alpha.

Top
#181099 - 26/02/2004 05:46 Re: V3 alpha7 bugs [Re: genixia]
pupvogel
journeyman

Registered: 29/08/2000
Posts: 96
Loc: Hamburg, Germany
I'm just noticing the same effect: alpha7 is 'too gapless', a very short part of music is missing between tracks.
Which of course is still much better than a gap...

Also, as somebody mentioned before, special characters like in Bjrk are not handled correctly in emplode (which is pretty bad as I have those all over the place..lots of german stuff..).
When adding new tracks everything seems to be right, but after emplode (2.00 and 2.10) downloads the database from the empeg those characters go nuts somehow.
I noticed this behaviour in v3alpha3 already.

Top
#181100 - 26/02/2004 08:26 Re: V3 alpha bugs [Re: tfabris]
tms13
old hand

Registered: 30/07/2001
Posts: 1115
Loc: Lochcarron and Edinburgh
I thought we were talking about removing playlists here, not tunes?
_________________________
Toby Speight
030103016 (80GB Mk2a, blue)
030102806 (0GB Mk2a, blue)

Top
#181101 - 26/02/2004 08:33 Re: V3 alpha bugs [Re: image]
mlord
carpal tunnel

Registered: 29/08/2000
Posts: 13586
Loc: Canada
first, before i've complained about OGG files making the load up to the 7s, making it practically impossible to do anything after (slow menus, song load, etc). I finally isolated it to VISUALS. i turned the selected visual to OFF, and its at around 1.0 - 1.5 load at -q7.

Have you tried the latest Hijack with this? Any better?

Cheers

Top
#181102 - 26/02/2004 16:04 Re: V3 alpha7 bugs [Re: pupvogel]
genixia
Carpal Tunnel

Registered: 08/02/2002
Posts: 3411
In reply to:

Also, as somebody mentioned before, special characters like in Bj rk are not handled correctly in emplode



Or in the BBS apparantly
_________________________
Mk2a 60GB Blue. Serial 030102962 sig.mp3: File Format not Valid.

Top
#181103 - 26/02/2004 18:50 Re: V3 alpha7 bugs [Re: genixia]
wfaulk
carpal tunnel

Registered: 25/12/2000
Posts: 16706
Loc: Raleigh, NC US
I thought it was a particularly apt transliteration.
_________________________
Bitt Faulk

Top
#181104 - 27/02/2004 01:22 Re: V3 alpha7 bugs [Re: wfaulk]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 30724
Loc: Seattle, WA
You know, you're right, that little icon does kinda look like her.
_________________________
Tony Fabris

Top
#181105 - 27/02/2004 01:29 Re: V3 alpha bugs [Re: mlord]
image
old hand

Registered: 28/04/2002
Posts: 770
Loc: Los Angeles, CA
Have you tried the latest Hijack with this? Any better?
nope, the one i have on my empeg is 374. been pretty hectic, and haven't been able to just recompile a new ext3 kernel in the last week. will try tommorow.

Top
#181106 - 27/02/2004 16:03 Re: V3 alpha7 bugs [Re: tfabris]
genixia
Carpal Tunnel

Registered: 08/02/2002
Posts: 3411
LOL. Although true, I think that it's due to some strange codebase effect. No matter how I tried, I couldn't get the BBS to convert :o to without spacing between the "j" and ":", whereas the original post has no spacing.
_________________________
Mk2a 60GB Blue. Serial 030102962 sig.mp3: File Format not Valid.

Top
#181107 - 28/02/2004 12:50 Re: V3 alpha7 bugs [Re: genixia]
drakino
carpal tunnel

Registered: 08/06/1999
Posts: 7867
Loc: Seattle, WA
Testing:
Björk

_________________________
Tom

Top
#181108 - 28/02/2004 16:02 Re: V3 alpha7 bugs [Re: drakino]
genixia
Carpal Tunnel

Registered: 08/02/2002
Posts: 3411
Hmm. Maybe not then. So how did he do it??
Bj:ork
_________________________
Mk2a 60GB Blue. Serial 030102962 sig.mp3: File Format not Valid.

Top
#181109 - 28/02/2004 16:09 Re: V3 alpha7 bugs [Re: genixia]
tman
carpal tunnel

Registered: 24/12/2001
Posts: 5528
Bjrk? If you intentionally put in the image tag then you can do it without the space.

Top
#181110 - 28/02/2004 16:14 Re: V3 alpha7 bugs [Re: genixia]
drakino
carpal tunnel

Registered: 08/06/1999
Posts: 7867
Loc: Seattle, WA
I typed this out:
Shift-B
j
Option-U
o
r
k

Looks like my browser is in ISO-Latin-1 encoding mode. This being on OS X. I'm not sure what the ALT-code equivalent is on the PC.
_________________________
Tom

Top
#181111 - 28/02/2004 16:59 Re: V3 alpha7 bugs [Re: tman]
genixia
Carpal Tunnel

Registered: 08/02/2002
Posts: 3411
Doh! Overlooking the bloody obvious again.
_________________________
Mk2a 60GB Blue. Serial 030102962 sig.mp3: File Format not Valid.

Top
#181112 - 02/03/2004 01:37 Re: V3 alpha bugs [Re: mlord]
image
old hand

Registered: 28/04/2002
Posts: 770
Loc: Los Angeles, CA
Have you tried the latest Hijack with this? Any better?
nope, just tried 379 and its the same behavior. on the same ogg file, it rockets to 7 if i'm showing the SpectroLog 128 visual, 4 if its on the visual but track mode, and 1.5 when track + visual off.

Top
#181113 - 14/07/2004 21:27 Re: V3 alpha bugs [Re: boxer]
AndrewT
old hand

Registered: 16/02/2002
Posts: 867
Loc: Oxford, UK
Quote:

4. I've given up trying to figure out whether the RDS issues are the Empeg, or the transmitted signal - it was never a great piece of technology! Since installing 3.00 I haven't had a single traffic announcement, but I seldom got them on 2.00.



Boxer: I remember the meticulous investigations you made previously on this subject.. Can you, or perhaps anyone else with v3alpha8, comment upon whether this (TA) and the AF and the right/left-buttom freq searching problems have been resolved in the new release(s)?

I understand that the freq searching was an acknowleged bug but the AF and TA problems, and more importantly to me the AF, were considered by the Cambridge team to be working properly in previous releases?


Edited by Rue (14/07/2004 21:31)

Top
Page 3 of 3 < 1 2 3