Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Topic Options
#222846 - 02/03/2003 18:44 WMA- high bit rate just poppin' version 1.04
acampo
stranger

Registered: 02/03/2003
Posts: 2
WMA do not work. rioreceiver is just poppin and not playin'
Any way around this?
just purchases a rebadged dell digital audio receiver.
with 1.04 software.
i am a newbie.
thanks,

Top
#222847 - 03/03/2003 10:55 Re: WMA- high bit rate just poppin' version 1.04 [Re: acampo]
hipped1
journeyman

Registered: 30/12/2002
Posts: 53
Have you determine if MP3s play ok, and therefore its just a WMA issue? What bitrate are the WMA files and what type of connection are you using between the server and Rio Receiver?

Top
#222848 - 04/03/2003 15:50 Re: WMA- high bit rate just poppin' version 1.04 [Re: hipped1]
acampo
stranger

Registered: 02/03/2003
Posts: 2
It seems to play regular wmas fine. Its the variable bit rate ones that seem to be the problem. The display never has the same bitrate that xp says its encodes as. ITs always lower and its hit or miss if it plays or pops.
I am using windows media 9 to rip. So much for promises of updated firmware to keep up with the times. I am using an ethernet port. not the telephone port.
It seems like i will be stuck with 192k.
thanks,
Alex

Top
#222849 - 14/04/2003 23:54 Re: WMA- high bit rate just poppin' version 1.04 [Re: acampo]
ShawnSteele
new poster

Registered: 12/02/2001
Posts: 23
Does any of the replacement player software support wma? If so maybe they could pick up the wma 9 codecs? Or... maybe use server-side controls to stream the files?

Top