Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Topic Options
#281558 - 16/05/2006 14:01 Track Numbers?
Flawed
stranger

Registered: 15/02/2002
Posts: 53
Would it be possible to get the track numbers to display anywhere? In details of the song or anything? Or am I dense and they're there already?

Top
#281559 - 16/05/2006 14:06 Re: Track Numbers? [Re: Flawed]
wfaulk
carpal tunnel

Registered: 25/12/2000
Posts: 16706
Loc: Raleigh, NC US
There's no way to do it with the stock software, but Emphatic can do it.
_________________________
Bitt Faulk

Top
#281560 - 16/05/2006 14:44 Re: Track Numbers? [Re: Flawed]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 30533
Loc: Seattle, WA
Aren't the track numbers already displayed in the detailed info screen? Or not? I don't remember. You'd think if it could display the bit rate in that screen, it could display the track number. :-)
_________________________
Tony Fabris

Top
#281561 - 19/05/2006 11:34 Re: Track Numbers? [Re: tfabris]
Flawed
stranger

Registered: 15/02/2002
Posts: 53
Track numbers are not there. Displays every other damn thing. Just not track. Audio type, bitrate, times played but not track number. I always have thought that was a huge oversight. Ah well. I'll try emphatic.

Top