Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Topic Options
#360169 - 05/11/2013 21:54 How Many Riocar/Empeg's do you think have been thrown in the garbage?
JeepBastard
enthusiast

Registered: 08/09/1999
Posts: 364
Loc: Brooklyn
Over this long period of the Riocar/Empeg in existence ( i still have a beat up mark 1!) How many of the (4000 empegs?) empegs that have been manufactured and released to the wild have been *sniff* thrown unceremoniously into the trash?

feeling nostalgic as a i struggle to keep mine alive.


Edited by JeepBastard (05/11/2013 21:55)
_________________________
Mark I + Mark IIa | Jeep 97 TJ
my current blog

Top
#360183 - 06/11/2013 17:08 Re: How Many Riocar/Empeg's do you think have been thrown in the garbage? [Re: JeepBastard]
Redrum
old hand

Registered: 17/01/2003
Posts: 994
Probably not many people here tossed them out.

I wonder how many have failed, other than HD failures. Three out four of my MKII's still work.

Top
#360185 - 07/11/2013 15:18 Re: How Many Riocar/Empeg's do you think have been thrown in the garbage? [Re: Redrum]
canuckInOR
carpal tunnel

Registered: 13/02/2002
Posts: 3122
Loc: Portland, OR
Originally Posted By: Redrum
Probably not many people here tossed them out.

I wonder how many have failed, other than HD failures. Three out four of my MKII's still work.

I only have one, and it's pretty flaky. I have the volume knob issue, and hard-drive problems (or the header issue), and I think I've lost one or more of the output channels again.

But otherwise, it keeps chugging along. One of these days, I'll pull it out of the dash, and try to figure it out. But it's such a low priority...

Top
#360187 - 07/11/2013 18:24 Re: How Many Riocar/Empeg's do you think have been thrown in the garbage? [Re: canuckInOR]
Redrum
old hand

Registered: 17/01/2003
Posts: 994
I replace my main unit's volume control and just replaced the wife's. Much better. My garage empeg's volume never get's used, it seems fine.

Also one of the two factory tuners failed. The other factory and kit tuner is OK.


Edited by Redrum (07/11/2013 18:25)

Top