Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Page 6 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Topic Options
#225139 - 09/07/2004 14:12 Re: New board bug reports/feedback [Re: Skunk]
djc
enthusiast

Registered: 08/08/2000
Posts: 351
Loc: chicago
It appears that a reply was posted to that thread, and later deleted. That might account for it being flagged as "new", but with 0 unread replies.

--Dan.

Top
#225140 - 09/07/2004 14:28 Re: New board bug reports/feedback [Re: drakino]
trs24
old hand

Registered: 20/03/2002
Posts: 729
Loc: Palo Alto, CA
Either I'm going crazy, or the thread I started yesterday about 500 errors on our web server has disappeared from the list of threads in the forum. If I do search for it then it shows up, but not if I just browse the forums... Bug??
_________________________
- trs

Top
#225141 - 09/07/2004 14:38 Re: New board bug reports/feedback [Re: trs24]
trs24
old hand

Registered: 20/03/2002
Posts: 729
Loc: Palo Alto, CA
ok, actually the bug is a little bit different. I had my thread preferences set to display 10 posts per page. My 500 error post just happened to be the 10th post (not counting the sticky post) at the time. So, as long as I had my preferences set to 10 posts displayed, it wouldn't show up on any page. If I bumped that number up, then it would show up.

After playing with it more, I discovered that no matter what my preferences were set to, 10, 20, 30... any post that was in a position that was a miltiple of that number was not displayed. So set to 10, every 10th post (not including the sticky post) in the forum was not displayed. same for 20, 30, etc... For example: When # of posts per page is set to 10, the first post on the second page under the sticky post should be "Web log analyzer for 500 errors". And the first post on the third page under the sticky should be "Hugo's other audio business?" and on and on. But none of those posts are actually even there.

I think it must have something to do with the way the sticky post is implemented. After the first page, it's somehow taking the place of the real first post for each subsequent page.


Edited by trs24 (09/07/2004 14:45)
_________________________
- trs

Top
#225142 - 09/07/2004 14:39 Re: New board bug reports/feedback [Re: Skunk]
RobotCaleb
pooh-bah

Registered: 15/01/2002
Posts: 1866
Loc: Austin
known bug. this is a bug in UBB.threads and tman was going to submit a bug report
you can blame me, as i caused it
if this bothers you you can go to 'My Home' and click 'Mark all read' or click here
**Warning** Clicking the above link will (should?) reset ALL threads to a read status

Top
#225143 - 09/07/2004 14:40 Re: New board bug reports/feedback [Re: trs24]
RobotCaleb
pooh-bah

Registered: 15/01/2002
Posts: 1866
Loc: Austin
i believe Bitt had mentioned this before. i dont recall what was done about it, though.

Top
#225144 - 09/07/2004 14:46 Re: New board bug reports/feedback [Re: RobotCaleb]
trs24
old hand

Registered: 20/03/2002
Posts: 729
Loc: Palo Alto, CA
Quote:
i believe Bitt had mentioned this before. i dont recall what was done about it, though.

Apparently noting, yet.
_________________________
- trs

Top
#225145 - 09/07/2004 14:47 Re: New board bug reports/feedback [Re: RobotCaleb]
Skunk
Master Boot Logo(er)

Registered: 26/08/2003
Posts: 525
Loc: California
Thanks but after I deleted my cookies from the maintenance options in "my home" page. It reset to normal.

Thanks for the info.
_________________________
aka: [color:"blue"]Boot Logo Master[/color]
PayPal Contributions for Custom Boot Logos are gladly accepted. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
itirado[@]adobe[.]com

Top
#225146 - 12/07/2004 18:59 Re: New board bug reports/feedback [Re: Skunk]
loren
carpal tunnel

Registered: 23/08/2000
Posts: 3826
Loc: SLC, UT, USA
I'm probably missing the obvious... but how does one set all posts as read? If for instance i don't want to read a certain thread and don't want to see it highlighted anymore.
_________________________
|| loren ||

Top
#225147 - 12/07/2004 19:03 Re: New board bug reports/feedback [Re: loren]
pgrzelak
carpal tunnel

Registered: 15/08/2000
Posts: 4859
Loc: New Jersey, USA
In your "My Home", there is a link on the bottom of the page for "Mark All As Read".
_________________________
Paul Grzelak
200GB with 48MB RAM, Illuminated Buttons and Digital Outputs

Top
#225148 - 12/07/2004 19:08 Re: New board bug reports/feedback [Re: loren]
Dignan
carpal tunnel

Registered: 08/03/2000
Posts: 12145
Loc: Sterling, VA
Otherwise I just keep one hand on the keyboard's alt and left keys, then go through the threads I'm not interested in. It helps clear up which threads are left that you do want to read.
_________________________
Matt

Top
#225149 - 12/07/2004 19:58 Re: New board bug reports/feedback [Re: pgrzelak]
loren
carpal tunnel

Registered: 23/08/2000
Posts: 3826
Loc: SLC, UT, USA
Thanks Paul. Hrm. Could we get that link at the bottom of the thread list pages? Would make more sense.
_________________________
|| loren ||

Top
#225150 - 12/07/2004 20:16 Re: New board bug reports/feedback [Re: loren]
RobotCaleb
pooh-bah

Registered: 15/01/2002
Posts: 1866
Loc: Austin
per my post only 4 posts above yours
link


Top
#225151 - 12/07/2004 21:32 Re: New board bug reports/feedback [Re: RobotCaleb]
loren
carpal tunnel

Registered: 23/08/2000
Posts: 3826
Loc: SLC, UT, USA
i deserved that tongue. I'll be in the corner if anyone needs me.
_________________________
|| loren ||

Top
#225152 - 12/07/2004 21:45 Re: New board bug reports/feedback [Re: loren]
genixia
Carpal Tunnel

Registered: 08/02/2002
Posts: 3411
BUG: There's no link to the new alphas.
_________________________
Mk2a 60GB Blue. Serial 030102962 sig.mp3: File Format not Valid.

Top
#225153 - 13/07/2004 02:54 Re: New board bug reports/feedback [Re: drakino]
oliver
addict

Registered: 02/04/2002
Posts: 691
Im not sure if this has already been covered, but every time I visit the site, it gives me the (#) thing next to the post with how many new replies from my last visit. But, when I click on the topic, Im always at the top (first post), it doesn't put me right at the last post I read anymore. Is this a known issue with the latest version?
_________________________
Oliver mk1 30gb: 129 | mk2a 30gb: 040104126

Top
#225154 - 13/07/2004 03:34 Re: New board bug reports/feedback [Re: oliver]
Dignan
carpal tunnel

Registered: 08/03/2000
Posts: 12145
Loc: Sterling, VA
That has been mentioned. It's not a bug. If you click on the thread title, you'll be brought to the first post in the thread (not sure how usefull that is). If you click on the icon to the left of the thread title, it will take you to the first new post in the thread. Alternately, there's a link at the start of a thread with new posts which will take you to the first new post in the thread as well.

Frankly, I like this better. I like having the choice. Besides, clicking on a multi-page thread like this one on the old board never took me to the first new post.
_________________________
Matt

Top
#225155 - 13/07/2004 04:28 Re: New board bug reports/feedback [Re: Dignan]
oliver
addict

Registered: 02/04/2002
Posts: 691
Nice! I totally missed the little icon thing. Thanks!
_________________________
Oliver mk1 30gb: 129 | mk2a 30gb: 040104126

Top
#225156 - 13/07/2004 13:33 Re: New board bug reports/feedback [Re: Dignan]
genixia
Carpal Tunnel

Registered: 08/02/2002
Posts: 3411
Quote:
Frankly, I like this better. I like having the choice.

You always had the choice of clicking a page number and hence getting to the first post. It was more user friendly the other way.
_________________________
Mk2a 60GB Blue. Serial 030102962 sig.mp3: File Format not Valid.

Top
#225157 - 13/07/2004 22:52 Re: New board bug reports/feedback [Re: Dignan]
msaeger
carpal tunnel

Registered: 23/09/2000
Posts: 3608
Loc: Minnetonka, MN
The old board worked for muilt page posts for me. I like the old way better but at least we have some way to go the first unread post still.
_________________________

Matt

Top
#225158 - 15/07/2004 00:58 Re: New board bug reports/feedback [Re: drakino]
FireFox31
pooh-bah

Registered: 19/09/2002
Posts: 2491
Loc: East Coast, USA
I'm not sure if this was posted and, haha, it's directly related to my inability to *check* if it was posted:

I'm having a hard time with Search. It finds the search terms not only when used together in a single post, but when used throughout an entire thread.

Trying to find the exact length (and part number) of the hard drive screws by searching for [drive screw size] returned me tons of threads that happened to mention these three common words throughout the course of all the posts.

My only other search option seems to be throw quotes around the terms, but that would search for the exact phrase, which is too far on the other extreme.

Is there a way to coax Search to return results where the search string appears in a single post? Thanks.

(oh, and as I logged in to post this, I found my unread post history was wiped; showing no unread posts when I intentionally left some (projects, off topic, karma general) unread.)
_________________________
-
FireFox31
110gig MKIIa (30+80), Eutronix lights, 32 meg stacked RAM, Filener orange gel lens, Greenlights Lit Buttons green set

Top
#225159 - 15/07/2004 02:49 Re: New board bug reports/feedback [Re: genixia]
Dignan
carpal tunnel

Registered: 08/03/2000
Posts: 12145
Loc: Sterling, VA
Quote:
Quote:
Frankly, I like this better. I like having the choice.

You always had the choice of clicking a page number and hence getting to the first post. It was more user friendly the other way.

That's not what I was talking about. I meant in general, you didn't have a choice whether or not to skip to the first unread post. I wasn't talking about just multi-page threads.
_________________________
Matt

Top
#225160 - 15/07/2004 03:25 Re: New board bug reports/feedback [Re: FireFox31]
RobotCaleb
pooh-bah

Registered: 15/01/2002
Posts: 1866
Loc: Austin
Advanced Search Tips

Use +keyword for required keywords.
Use -keyword to exclude posts with a keyword.
Use quotes around a phrase to search for a phrase. Use spaces around the word to match the exact word. Example " word "


from the link titled Advanced search tips on the search page
a search for '+drive +screw +size' yields not exactly what you asked for, but very close

as for the other issue, maybe try staying logged in?

Top
#225161 - 15/07/2004 22:53 Active topics page [Re: drakino]
gbeer
carpal tunnel

Registered: 17/12/2000
Posts: 2665
Loc: Manteca, California
The links on the active topic page go to the first post only. No yellow arrow to jump to the first new post.
_________________________
Glenn

Top
#225162 - 16/07/2004 14:14 Re: New board bug reports/feedback [Re: drakino]
mlord
carpal tunnel

Registered: 29/08/2000
Posts: 14060
Loc: Canada
Lots of stuff I don't like about the new boards (empeg stuff not at top, multi-line nonsense in forum views, etc..).

But is is FAST! which makes up for everything else.

Thanks!

Top
#225163 - 16/07/2004 18:28 Re: New board bug reports/feedback [Re: mlord]
mwest
old hand

Registered: 01/05/2003
Posts: 768
Loc: Ada, Oklahoma
It is fast... my only complaint (and tell me if I'm just missing something) is that the flashing envelope isn't showing up on the main page when I have a pm...
_________________________
-Michael West

Top
#225164 - 16/07/2004 18:31 Re: New board bug reports/feedback [Re: mwest]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 31286
Loc: Seattle, WA
Quote:
my only complaint (and tell me if I'm just missing something) is that the flashing envelope isn't showing up on the main page when I have a pm...

I've never had that problem at all. I wonder why some people have the problem and others don't?
_________________________
Tony Fabris

Top
#225165 - 16/07/2004 20:09 Re: New board bug reports/feedback [Re: mwest]
mlord
carpal tunnel

Registered: 29/08/2000
Posts: 14060
Loc: Canada
Yup, same it. It blinks once on page load and then vanishes.

Perhaps the animation simply needs to end with a non-blank frame..

Top
#225166 - 22/07/2004 01:34 Re: New board bug reports/feedback [Re: drakino]
gbeer
carpal tunnel

Registered: 17/12/2000
Posts: 2665
Loc: Manteca, California
Just looked at a thread in threaded mode. Saw the moderator and admin flags tied to the relevant poster names. Least I assume that's what the A's and M's stand for. I could be wrong.
_________________________
Glenn

Top
#225167 - 23/07/2004 16:44 Re: New board bug reports/feedback [Re: ninti]
ninti
old hand

Registered: 28/12/2001
Posts: 868
Loc: Los Angeles
Quote:
Quote:
Also, I have had a hard time logging in from my home computer, twice now I have hit the "login" button and it just beings me back to the main page and would not allow me to log in. Restarting the browser (Firefox 0.8) fixed it; I think it might be related to cookies. Of course, I have now set the "remember me" checkbox, so that point is probably moot now.


Ok, this problem is getting to the very annoying levels now. I go home, it has logged me out and will not let me log back in...I go to work, and the same thing. I have to restart the browser to get back in, or clear my cookies for this site.


Any luck finding this issue? I have figured out which cookie it is "ebw3t_myid" Clearing this cookie let's me log back in again.
_________________________
Ninti - MK IIa 60GB Smoke, 30GB, 10GB

Top
#225168 - 24/07/2004 02:53 Re: Active topics page [Re: gbeer]
gbeer
carpal tunnel

Registered: 17/12/2000
Posts: 2665
Loc: Manteca, California
Quote:
The links on the active topic page go to the first post only. No yellow arrow to jump to the first new post.


Since the prior post the arrows started showing up. Worked sweet. Now they are gone again.
_________________________
Glenn

Top
Page 6 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >