Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | BigDisk Builder | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Topic Options
#268230 - 27/10/2005 21:55 Empeg Boot Logo
rutherk1
new poster

Registered: 11/10/2005
Posts: 15
Greetings.

I thought I posted this but i seem to have not.

I am trying to use upload.exe to upload a new boot logo. The commandline is asking me for a mem address? On my old empeg (years ago - when I did it) I dont remember having to specify a memory address. God forbid overwriting part of the kernel.

Thanks for all the help.

Top
#268231 - 27/10/2005 23:15 Re: Empeg Boot Logo [Re: rutherk1]
StigOE
addict

Registered: 27/10/2002
Posts: 568
Just use Tony's Empeg Logo Editor and you don't have to worry about memoryaddresses...

Stig

Top
#268232 - 28/10/2005 03:26 Re: Empeg Boot Logo [Re: rutherk1]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 31473
Loc: Seattle, WA
Yeah, if you've got upload.exe, it means you've had logoedit at some point in the past. (the file upload.exe came with logoedit.)

You're just running upload.exe by itself when instead you should be using the full logoedit program.
_________________________
Tony Fabris

Top
#268233 - 28/10/2005 11:32 Re: Empeg Boot Logo [Re: tfabris]
rutherk1
new poster

Registered: 11/10/2005
Posts: 15
Man... I dont know if its the Guinness or old age because I am having a hard time remembering stuff. I opened the logoedit.exe and it all came back to me. I forgot that there was a menu option to upload within the app. For some reason I thought this upload.exe was something new but its just a component of logoedit.exe

Thanks again!

Top