Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Page 2 of 2 < 1 2
Topic Options
#254351 - 13/11/2005 23:05 Re: Empeg won't turn on after boot up [Re: loren]
matthew_k
pooh-bah

Registered: 12/02/2002
Posts: 2296
Loc: Berkeley, California
Well, the display capacitor would be suspect. It can cause all sorts of odd behavior, but it doesn't seem like it could cause everything. Have you tried starting the player with -i?

Matthew

Top
#254352 - 13/11/2005 23:24 Re: Empeg won't turn on after boot up [Re: matthew_k]
loren
carpal tunnel

Registered: 23/08/2000
Posts: 3825
Loc: SLC, UT, USA
AH HA! Turns out the fuse mentioned in that FAQ entry is indeed blown. No continuity, while the other two fuses are fine.

Looks like I'll have to scrounge up one of those fuses, and Tony, you might want to add these symptoms to that FAQ entry once this is fixed... if it indeed fixes it.
_________________________
|| loren ||

Top
#254353 - 17/11/2005 18:57 Re: Empeg won't turn on after boot up [Re: loren]
loren
carpal tunnel

Registered: 23/08/2000
Posts: 3825
Loc: SLC, UT, USA
Replaced the fuse (after botching the first attempt by breaking off the tip of the new fuse... thank goodness I know myself well enough to always order spares!).

Empeg is good as new. PHEW! So Tony, if you get a chance you might want to add these symptoms to the FAQ.
_________________________
|| loren ||

Top
#254354 - 18/11/2005 00:58 Re: Empeg won't turn on after boot up [Re: loren]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 31256
Loc: Seattle, WA
Remind me again after the weekend...
_________________________
Tony Fabris

Top
Page 2 of 2 < 1 2