Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | BigDisk Builder | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Topic Options
#371146 - 25/07/2018 19:15 Possible breakage following upgrade to HTTPS
tanstaafl.
carpal tunnel

Registered: 08/07/1999
Posts: 5402
Loc: Ajijic, Mexico
Andy --

The "Preview Post" feature before submitting seems to be no longer working. I click on the button, and although it depresses and a new window appears that says "Preview", the window is only one line tall and the preview itself never appears.

UPDATE: I was also going to send this to you by PM, but that feature seems to be missing now unless I just can't remember how to do it...

tanstaafl.


Edited by tanstaafl. (25/07/2018 19:19)
Edit Reason: Additional info
_________________________
"There Ain't No Such Thing As A Free Lunch"

Top
#371147 - 25/07/2018 21:32 Re: Possible breakage following upgrade to HTTPS [Re: tanstaafl.]
andy
carpal tunnel

Registered: 10/06/1999
Posts: 5796
Loc: Wivenhoe, Essex, UK
Thanks, I'll take a look at the preview problem.

PM stuff is unchanged, under "My Stuff->Messages"
_________________________
Remind me to change my signature to something more interesting someday

Top
#371148 - 25/07/2018 22:08 Re: Possible breakage following upgrade to HTTPS [Re: andy]
andy
carpal tunnel

Registered: 10/06/1999
Posts: 5796
Loc: Wivenhoe, Essex, UK
I think the preview issue is fixed now (and a couple of other related issues).
_________________________
Remind me to change my signature to something more interesting someday

Top
#371150 - 25/07/2018 23:30 Re: Possible breakage following upgrade to HTTPS [Re: andy]
mlord
carpal tunnel

Registered: 29/08/2000
Posts: 14106
Loc: Canada
Cool. Preview has been broken for me since late last year. But it is working again now!

Thanks.

Top