Unoffical empeg BBS

Quick Links: Empeg FAQ | Software | RioCar.Org | Hijack | jEmplode | emphatic
Repairs: Repairs | Addons: Eutronix | Cases

Topic Options
#42489 - 18/10/2001 15:14 Full row select in Emplode
andy
carpal tunnel

Registered: 10/06/1999
Posts: 5785
Loc: Wivenhoe, Essex, UK
With all the new columns in Emplode we really need to have full row select turned on for the list view controls. Without full row select you can't see which track you are dealing with once you scroll right.

__
Unit serial number 47 (was 330 in the queue)...
_________________________
Remind me to change my signature to something more interesting someday

Top
#42490 - 18/10/2001 15:31 Re: Full row select in Emplode [Re: andy]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 31244
Loc: Seattle, WA
Nah, you just need a huge high-rez screen.

"Fix it in hardware".

___________
Tony Fabris
_________________________
Tony Fabris

Top
#42491 - 18/10/2001 15:48 Re: Full row select in Emplode [Re: tfabris]
andy
carpal tunnel

Registered: 10/06/1999
Posts: 5785
Loc: Wivenhoe, Essex, UK
That would just make it worse...

__
Unit serial number 47 (was 330 in the queue)...
_________________________
Remind me to change my signature to something more interesting someday

Top
#42492 - 18/10/2001 22:22 Re: Full row select in Emplode [Re: andy]
muzza
Pooh-Bah

Registered: 21/07/1999
Posts: 1765
Loc: Brisbane, Queensland, Australi...
Alternate colouring, the ability to select a track by clicking on any part of the row, having the track name stay in the left part of the window (split panes) would all go well here.

Murray
new styleee
_________________________
-- Murray I What part of 'no' don't you understand? Is it the 'N', or the 'Zero'?

Top
#42493 - 19/10/2001 01:30 Re: Full row select in Emplode [Re: muzza]
Roger
carpal tunnel

Registered: 18/01/2000
Posts: 5592
Loc: London, UK
It's a standard Windows list view. It doesn't do that kind of stuff without help.


-- roger
_________________________
-- roger

Top
#42494 - 19/10/2001 02:01 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
andy
carpal tunnel

Registered: 10/06/1999
Posts: 5785
Loc: Wivenhoe, Essex, UK
It should do full row highlighting without an extra help, which is what we need and what I asked for.

If you want me to dig out the details let me know, I seem to remember you just send it a message.

__
Unit serial number 47 (was 330 in the queue)...
_________________________
Remind me to change my signature to something more interesting someday

Top
#42495 - 19/10/2001 03:21 Re: Full row select in Emplode [Re: andy]
Roger
carpal tunnel

Registered: 18/01/2000
Posts: 5592
Loc: London, UK
FITNR.


-- roger
_________________________
-- roger

Top
#42496 - 29/10/2001 11:40 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
Roger
carpal tunnel

Registered: 18/01/2000
Posts: 5592
Loc: London, UK
Removed in the next release -- it won't let you use the mouse to drag-select items if this is turned on. Turned it off.
_________________________
-- roger

Top
#42497 - 29/10/2001 11:43 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 31244
Loc: Seattle, WA
If you have full-row select on, can you still use Shift and Ctrl for multiple selections?

Also, can you still do a drag-select in a mode other than Detail mode?

If so, then I think full-row select is still a good idea.
_________________________
Tony Fabris

Top
#42498 - 29/10/2001 13:53 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
andy
carpal tunnel

Registered: 10/06/1999
Posts: 5785
Loc: Wivenhoe, Essex, UK
Could you not make it a preference Roger ?

Using the grids is a real problem without full row select, it is impossible for my eyes follow a line all the way across the screen, especially when you have to scroll it.
_________________________
Remind me to change my signature to something more interesting someday

Top
#42499 - 29/10/2001 17:53 Re: Full row select in Emplode [Re: andy]
Roger
carpal tunnel

Registered: 18/01/2000
Posts: 5592
Loc: London, UK
I'm considering using alternate-row colouring on the view.

Unfortunately, drag-select is something that I use often enough that it was getting annoying.
_________________________
-- roger

Top
#42500 - 19/11/2001 11:59 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
Roger
carpal tunnel

Registered: 18/01/2000
Posts: 5592
Loc: London, UK
FITNR -- alternate rows are coloured #CCFFFF
_________________________
-- roger

Top
#42501 - 19/11/2001 15:38 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
andy
carpal tunnel

Registered: 10/06/1999
Posts: 5785
Loc: Wivenhoe, Essex, UK
You're a star Roger.

Now Rob, if we could just have the next release...

_________________________
Remind me to change my signature to something more interesting someday

Top
#42502 - 19/11/2001 23:54 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
tonyc
carpal tunnel

Registered: 27/06/1999
Posts: 7058
Loc: Pittsburgh, PA
Hooray! It'll be like reading greenbar printouts from our mainframe. Joy!
_________________________
- Tony C
my empeg stuff

Top
#42503 - 31/12/2001 11:48 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
Roger
carpal tunnel

Registered: 18/01/2000
Posts: 5592
Loc: London, UK
And, in case anyone wants to know how to do this in their own Windows applications, details are at http://www.differentpla.net/~roger/devel/tips/win32 (along with how to do the other groovy new feature -- tooltips when you drag the scroll thumb).

_________________________
-- roger

Top
#42504 - 31/12/2001 13:09 Re: Full row select in Emplode [Re: Roger]
tfabris
carpal tunnel

Registered: 20/12/1999
Posts: 31244
Loc: Seattle, WA
Also the FAQ has documented how to alter the row color in 2.0b7 and later. I actually stuck it in there before 2.0b7 was released and hoped no one would notice it. But now that 2.0b7 is out, I can tell you about it.
_________________________
Tony Fabris

Top
#42505 - 31/12/2001 15:53 Re: Full row select in Emplode [Re: tfabris]
hybrid8
carpal tunnel

Registered: 12/11/2001
Posts: 7738
Loc: Toronto, CANADA
Yeah, thanks. I tried it while I was using 2.0b3 and spent the rest of the weekend going through tape backups trying to restore my registry.

Bruno

Yeah, just kidding. :) You had a few things in the FAQ that predated the public betas that finally contained those items.
_________________________
Bruno
Twisted Melon : Fine Mac OS Software

Top